Πώς διατηρεί την σιλουέτα της η Κάτια Ζυγούλη;


Μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών, ωστόσο, η Κάτια Ζυγούλη έχει από τις πλέον υπέροχες σιλουέτες στην ελληνική showbiz, για την οποία έχει μικρά «μυστικά»!
 
Όπως αποκάλυψε ο διατροφολόγος της, η σύντροφος του Σάκη Ρουβά ξεκινά την μέρα της με ένα φλιτζάνι του τσαγιού δημητριακά ολικής άλεσης και ένα φλιτζάνι άπαχο γάλο ή ένα μπολ κουάκερ.

Για μεσημεριανό, η Κάτια, επιλέγει ψάρι ή κοτόπουλο ψημένα στον ατμό, ή μπιφτέκι σόγιας ή προσούτο, συνοδευόμενα με ψιλοκομμένο αγγούρι ή λαχανικά στον ατμό ή μια μεγάλη πράσινη σαλάτα με μία κουταλιά λάδι.

Ένα φρούτο, συνήθως ανανά ο οποίος είναι λιποδιαλυτικός, είναι το σύνηθες απογευματινό της, ενώ το βραδινό της περιλαμβάνει ένα φλιτζάνι μακαρόνια, με ένα φλιτζάνι σπανάκι στον ατμό.

Η Κάτια δεν τρώει ποτέ μετά τις 19:00, ενώ αποφεύγει την ζάχαρη, τα ποτά και τα αναψυκτικά. Κατά την διάρκεια της ημέρας πίνει τουλάχιστον πέντε ποτήρια νερό και τρία έως πέντε φλιτζάνια πράσινο τσάι.

«Όχι» στους μικρούς «πειρασμούς» δεν λέει όμως… επιτρέπει στον εαυτό της να πιεί ένα – δύο ποτήρια κρασί την εβδομάδα ή να φάει ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα.

Πηγή: περιοδικό Λοιπόν