Τα tips της Shakira για σέξι κορμί

Με σωστές διατροφικές επιλογές φροντίζει να κρατά την τέλεια φόρμα της η Shakira! Κι αν το κούνημα των γλουτών της δεν μπορείς να το πάρεις, μπορείς να αντιγράψεις τα διατροφικά της tips!
 
Σε γενικές γραμμές, η Κολομβιανή σταρ δεν τηρεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, αλλά καταναλώνει τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες και βιταμίνες. Πρώτο ρόλο στο τραπέζι της, το οποίο -φυσικά- αποτελείται από πολλά μικρά γεύματα κατά την διάρκεια της ημέρας, έχουν τα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ αποφεύγει τα λιπαρά και το λάδι.

Το πρωινό της Shakira είναι ένα ποτήρι χυμός γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι, μια φέτα πεπόνι ή ανανά, μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης με μια φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών και καφέ (ντεκαφεϊνέ) ή τσάι ή ένα ποτήρι άπαχο γάλα.

Φρέσκο φρούτο, κατά προτίμηση ακτινίδιο, μήλο ή ροδάκινο, είναι το δεκατιανό της, ενώ μεταξύ μεσημεριανού και δείπνου τρώει ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή τοστ με ψωμί ολικής άλεσης και τυρί χαμηλών λιπαρών ή πίνει τοματοχυμό.

Το μεσημέρι η σέξι τραγουδίστρια τρώει σαλάτα με ντοματίνια, σπανάκι και φιλέτο άπαχου κρέατος. Επίσης, συχνά, τρώει πουρέ από κολοκύθα, τον οποίο λατρεύει και, όταν θέλει άμυλο, προτιμά μακαρόνια ολικής αλέσεως με λαχανικά.

Το βράδυ στο τραπέζι μπορούν να μπουν δύο φέτες ψωμί ολικής άλεσης, ή μια σούπα λαχανικών, ή φακές με ντομάτα ή μπόκολο ή μια φρέσκια φρουτοσαλάτα.

Προσοχή – προσοχή: Η Shakira δεν πίνει αλκοόλ, ούτε καφέ πλην του ντεκαφεϊνέ και αποφεύγει τα γλυκά και το έτοιμο φαγητό.

Για να γυμναστεί κάνει ώρες ατελείωτες χορό της κοιλιάς που σφίγγει τους κοιλιακούς, αερόβιες ασκήσεις και δίκιλα βαράκια!