Tips ομορφιάς από την Kate Moss


Η Kate Moss είναι το απόλυτο fashion icon από τη δεκαετία του ’90 και μετά. Εξέφρασε καλύτερα από καθένα τη γενιά Χ και όταν το glam επέστρεψε ξανά στη μόδα, η Kate, σαν άλλος χαμαιλέοντας ανέβηκε στα ψιλοτάκουνά της, φόρεσε το κόκκινο κραγιόν της και παρέμεινε πρωταγωνίστρια της μόδας.

Η ίδια μάλιστα μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της που έχει μάθει από τη δουλειά της. Σαράντα χρόνια… φούρναρης βλέπετε, ξέρει από ομορφιά και από μικρά κολπάκια για να φαίνεστε πάντα δροσερή και λαμπερή.

Αν θέλετε άμεση λάμψη, απλά πάρτε με τα δάχτυλά σας το παραπανίσιο κραγιόν και ταμποναριστά  βάλτε το στα μάγουλά σας.

Η Kate δεν ξεχνά επίσης να χρησιμοποιεί ψαλίδι για τις βλεφαρίδες της, πριν βάλει μάσκαρα για να «ανοίγει» το βλέμμα της, ενώ στην τσάντα της έχει πάντα ένα kohl  για εντυπωσιακά smokey eyes.

Στην καθημερινή της ζωή πίνει άφθονο νερό, ενυδατική κρέμα και αντιηλιακό για να έχει φρέσκια επιδερμίδα, ενώ όποτε βρίσκει χρόνο κάνει και μια περιποίηση προσώπου.

Η Kate Moss υποστηρίζει πιστά τον χρυσό κανόνα less is more γι΄ αυτό και την ημέρα μακιγιάρεται ελαφρά, ενώ για τις βραδινές της εξόδους φροντίζει να τονίζει πότε τα μάτια και πότε τα χείλη της, ποτέ όμως και τα δύο μαζί.

Για να τελειοποιήσετε το look σας φροντίστε να επιλέξετε καινοτόμα χρώματα ή τεχνοτροπίες για τα νύχια σας, καθώς είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Όσο για το πώς να επιλέξετε το σωστό κραγιόν η Kate Moss συμβουλεύει:

«Το τέλειο κραγιόν πρέπει να έχει ένα φυσικό τελείωμα και συγχρόνως να έχει διάρκεια, να ενυδατώνει τα χείλη και να διαθέτει μεγάλη χρωματική γκάμα. Η επιλογή της απόχρωσης εξαρτάται από τα ρούχα που θα φορέσετε, αλλά και από το πού πρέπει να πάτε».

Και για το τέλος, το super model συμβουλεύει να φροντίζετε πάντα τα χείλη σας. Πάντα ενυδάτωση και μετά προστασία με ένα lip balm.