Τα 12 πιο ωραία κοντά και σικάτα κουρέματα!


Μπήκε η Άνοιξη και θέλετε να κάνετε μια δραστική αλλαγή; Άρχισαν οι ζέστες και θέλετε να το κόψετε το μαλλί έτσι για να δροσίζεστε; Το star.gr σας έχει ούτε μια, ούτε δυο αλλά… 12 διαφορετικές προτάσεις!

Πάρτε ιδέες από τις αγαπημένες σας ηθοποιούς που τόλμησαν, και δείτε πως θα κουρευτείτε ώστε να κάνετε τη διαφορά, και φυσικά να σας πηγαίνει κιόλας.

Ξεκινάμε με την ηθοποιό Jenna Effman, η οποία λανσάρει το κοντοκουρεμένο καρέ που μοιάζει με «καπελάκι». Πάει σχεδόν σε όλες και σίγουρα δεν θα σας φανεί απότομη η αλλαγή!



















Πολύ σικάτο και το κούρεμα της Lisa Rina, το οποίο είναι μεν κοντό, αλλά είναι όλο ντεγκραντέ με φράντζα και πολλές μύτες προς τα έξω!

lisa rinna.jpg


Κλασικό καρέ είναι αυτό της Lena Headey, με αφέλειες μακριές μπροστά που κάνουν τη διαφορά, και το μήκος του μέχρι περίπου το σαγόνι.

























Για όσες αγαπούν το αγορίστικο look, καλό είναι να υιοθετήσουν το κούρεμα της Ginnifer Goodwin, που πάει σε περιορισμένο αριθμό προσώπων, αλλά σίγουρα είναι πολύ στιλάτο και ιδιαίτερο.

























Κλασικό καρέ λανσάρει η Charlize Theron. Χωρίς αφέλεις, μύτες και πολλά «κοψίματα», είναι σε ένα μήκος και σας δίνει την ευκολία να κάνετε διαφορετικά χτενίσματα χωρίς να σας περιορίζει.

























Συνεχίζουμε με την Michelle Williams, την ηθοποιό που ενσάρκωσε τη Marilyn Monroe και προωθεί επίσης το αγορίστικο look, με πολύ κοντό μήκος και εξίσου κοντή φράντζα.

























Προχωράμε  με τη μαμά της Kim Karrdashian, Kris Jenner, η οποία έχει επιλέξει μεγάλη μακριά φράντζα στο μπροστινό μέρος του μαλλιού της.

kris jenner.jpg


Η Katherine Heigl από την άλλη, έχει επιλέξει ένα πολύ κλασικό καρέ με μακριά φράντζα και κομμένο σε διαφορετικά μήκη ώστε να δίνει όγκο.

katherine heigl.jpg


 Η Tina Majorino πάλι, δεν θέλει τις πολλές αλλαγές, και έτσι λανσάρει το μακρύ καρέ χωρίς φράντζες, και ντρεγκρανταρίσματα.

























Πολύ εντυπωσιακό και το κούρεμα της Viola Davis, που αν και κοντό, έχει ωραίες μύτες, πολύ όγκο στο μπροστινό μέρος και φράντζα με διάφορα μήκη.

























Η Rooney Mara από την άλλη, έχει επιλέξει να είναι όλο το μαλλί της σαν μια φράντζα που πηγαίνει από μια κατεύθυνση, ενώ και πίσω το μήκος του είναι πιο μακρύ.

























Τέλος, η Morena Baccarin έχει επιλέξει ένα κούρεμα που δείχνει το μαλλί της λες και απλά είναι πιασμένο πίσω!