Βαφτείτε και χτενιστείτε όπως η Maria Menounos!

Αναμφισβήτητα, η Maria Menounos διαθέτει ένα από τα ωραιότερα και πιο λαμπερά πρόσωπα της διεθνούς showbiz.

Ακόμα σημαντικότερο, είναι πως αυτό το καταφέρνει χωρίς υπερβολές ούτε στο χτένισμα, ούτε και στο μακιγιάζ.

Εμείς, ψάξαμε και σας βρήκαμε τα βασικά στοιχεία του look της ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, που καταφέρνει να ξεχωρίζει σε κάθε δημόσια εμφάνιση της.

Η ίδια, έχει δηλώσει επανειλημμένα, πως δεν της παίρνει περισσότερο από 20 λεπτά προκειμένου να φτιάξει τα μαλλιά της και να βαφτεί.

Γι΄αυτό φροντίζει να έχει πάντα μια καθημερινή κρέμα ενυδάτωσης, ενώ κάθε νύχτα καθαρίζει το πρόσωπο της από το make-up, με ειδικό γαλάκτωμα, ενώ στη συνέχεια σκουπίζεται με μικρές πετσέτες, τις οποίες έχει διπλωμένες στο υπνοδωμάτιο της και τις χρησιμοποιεί για ΜΟΝΟ μια φορά!

Το πρωί, όταν ξυπνά, καθαρίζει και ενυδατώνει και πάλι την επιδερμίδα της, ώστε να φεύγει η βρωμιά και να μην φράζουν οι πόροι!


Όσο για το make-up που χρησιμοποιεί; προτιμά να έχει μέσα αντηλιακό δείκτη, και να μην είναι πολύ «βαρύ», ώστε από τη μια να της δίνει λάμψη και από την άλλη, να μην την κάνει να νιώθει «βαριά» στο πρόσωπο.

Πώς βάφεται:
Επιλέγει να τονίζει είτε τα μάτια είτε τα χείλη της, αλλά ποτέ και τα δυο μαζί. Παλ χρώματα στις σκιές και στα κραγιόν, ροζ και γήινες αποχρώσεις είναι οι αγαπημένες της, χωρίς υπερβολές.

Στο μαλλί της: Και εκεί παραμένει συντηρητική. Οι αποχρώσεις του μαλλιού της κυμαίνονται από το καστανό μέχρι το μελί, με ανοιχτές ανταύγειες σε μερικά σημεία, ώστε να τονίζουν τα χαρακτηριστικά της.


Όσο για το χτένισμα: Αποφεύγει τις υπερβολές. Συνήθως την βλέπουμε με κυματιστό μαλλί, ή πιασμένο πάνω σε κότσο ή κοτσίδα. Με περίτεχνα χτενίσματα και στιλιστικές ακρότητες, σπάνια την έχουμε δει!