Ο make up artist της Gigi Hadid αποκαλύπτει το μυστικό για άψογο, καλοκαιρινό μακιγιάζ

Ο Patrick Ta επιμελείται το μακιγιάζ πολλών celebrities του Hollywood.
Η Gigi Hadid, πριν από σχεδόν κάθε event, αφήνεται στα χέρια του για να έχει λαμπερό μακιγιάζ. Επομένως, οι συμβουλές του είναι κανόνας για εμάς.
Ο Patrick Ta, ο οποίος έχει ρόλο Global Ambassador της La Mer, αποκάλυψε το μυστικό του για άψογο, καλοκαιρινό μακιγιάζ.
«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι καλύτερο οι γυναίκες να μη βάζουν πολύ μακιγιάζ, γιατί ο στόχος είναι το δέρμα σου να μοιάζει όσο το δυνατόν πιο φρέσκο και φυσικό. Γι’ αυτό, η συμβουλή μου είναι να επενδύουν στην περιποίηση της επιδερμίδας τους. Έτσι, δεν χρειάζεται να βάλουν πολύ foundation, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα “λιώσει” με την καλοκαιρινή ζέστη». Έξτρα tip: Αν τις ημέρες που δεν γίνεται να το αποφύγετε μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό λίγες σταγόνες από το αγαπημένος σας έλαιο προσώπου για ένα λαμπερό, υγιές αποτέλεσμα.
Τέλος, καλό είναι να αποφεύγετε τα προϊόντα που είναι σε μορφή πούδρας και να προτιμάτε αυτά με κρεμώδη υφή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εφαρμόζουν καλύτερα και θα έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.