Φοβάσαι ότι δεν είναι πλέον ερωτευμένος; Αυτά είναι τα σημάδια


Είστε μαζί πολύ καιρό αλλά νιώθεις ότι η σχέση σου δεν πηγαίνει καλά. 
Βλέπεις ότι ο σύντροφος σου έχει αλλάξει και ανησυχείς ότι όχι απλά έχει περάσει ο έρωτας αλλά ότι η σχέση σου φτάνει στο τέλος. Για να είσαι σίγουρη πρέπει να ερμηνεύσεις τα σημάδια, τα οποία είναι πολλά και σε συνδυασμό μπορεί όντως να σημαίνουν ότι μάλλον θα πρέπει να προετοιμάζεσαι.
1.Το σεξ είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες. Με τον καιρό, είναι λογικό να μειώνεται. Αλλά αν δεν υπάρχει καθόλου η διάθεση και δεν επιδιώκει να σε πλησιάσει, τότε υπάρχει πρόβλημα.
2.Δε σου λέει τα νέα της δουλειάς του, δε σου ζητάει τη γνώμη σου, δε σου λέει ότι «σε αγαπάει» και γενικά έχει κόψει κάθε επικοινωνία.
3.Δεν σε παίρνει αγκαλιά και δε σε φιλάει. Γενικά, έχει σταματήσει κάθε είδους τρυφερότητα. Και όταν το κάνει, φαίνεται ότι το κάνει σαν αγγαρεία.
4.Κάποτε έβρισκε τα αστεία σου χαριτωμένα και γέλαγε με την ψυχή του. Τώρα ότι και να πεις του φαίνεται χαζομάρα.
5.Στο παρελθόν ζήλευε και δεν εννοούμε την παθολογική ζήλια. Αλλά έκανε τα πάντα για να θέλεις μόνο εκείνο. Τώρα απλά δεν τον ενδιαφέρει αν έχεις αρχίσει να κοιτάς και άλλους.
6.Δεν κάνει καμία προσπάθεια να φτιάξετε από την αρχή την σχέση σας. Και αυτό, ίσως, είναι το μεγαλύτερο σημάδι. Όλα τα ζευγάρια περνάνε δύσκολες περιόδους. Αλλά προσπαθούν για τη σχέση τους.