5 σημάδια πως ίσως έχεις τους λάθος φίλους



5 σημάδια πως ίσως έχεις τους λάθος φίλους
Όπως και στην περίπτωση του συντρόφου, έτσι και στη φιλία υπάρχουν μερικά σημάδια που δείχνουν πως το άτομο που πιστεύαμε γι' αδελφή ψυχή μάλλον είναι απλά μια... "Νεφέλη", ένα πουκάμισο αδειανό. 
5 αλάνθαστα σημάδια

1. Σε συγκρίνουν / τους συγκρίνεις;

Ο κάθε φίλος είναι μοναδικός κι αν μπαίνεις στη διαδικασία των συγκρίσεων ίσως να μη σε καλύπτει. Στην πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο σημάδι πως μάλλον δεν είναι η αδελφή ψυχή σου. 

2. Δεν χαίρεται για εσένα;

Οι φίλοι δε φαίνονται μόνο στα δύσκολα αλλά και στα καλά. Αν κάθε φορά που ανακοινώνεις κάτι ευχάριστο για τη ζωή σου διακρίνεις γκριμάτσες περίεργες ή εκδηλώσεις ζηλοτυπίας τότε μάλλον ο φίλος αυτός δεν είναι ο σωστός.

3. Δε σκέφτεσαι το μέλλον σου μαζί του/της;

Αν δεν κάνεις όνειρα κοινά, αν δεν έχεις σκεφτεί το φίλο/η στο πλευρό σου στις πιο σημαντικές σου στιγμές όπως για παράδειγμα στο γάμο σου, στη γέννηση των παιδιών σου ή ότι μπορεί να είναι σημαντικό για εσένα, μάλλον η φιλία αυτή δε στηρίζεται σε γερά θεμέλια. 

4. Πιστεύεις πως χρειάζεται πολλές βελτιώσεις;

Αν ποτέ δεν άλλαζε κατά τα πρότυπα του "ο λύκος κι αν γέρασε, τρίχωμα δεν αλλάζει" θα μπορούσες να συνεχίσεις να είσαι δίπλα του/της; Η αλήθεια είναι πως η φιλία βασίζεται πάντα στην αποδοχή!

5. Ντρέπεται για εσένα;

Αν νιώθεις πως ο/η φίλος/η ντρέπεται για εσένα, σε προσβάλλει και προσπαθεί να σε διορθώσει έτσι ώστε να μπορεί να σε παρουσιάσει στον κύκλο του, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα.