Πώς θα διατηρήσετε τη γραμμή σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όλο και περισσότερες μέλλουσες μανούλες προσέχουν και προσπαθούν να μην πάρουν πάρα πολλά κιλά, που δεν είναι καλό ούτε για εκείνους, ούτε για το μωράκι τους. Δεν είναι όμως εύκολο αυτό για όλες τις εγκυούλες που δεν μπορούν να αντισταθούν στους πειρασμούς.

Έξι διάσημες μανούλες μοιράζονται μαζί σας τα μυστικά τους για το πώς κατάφεραν να μην πάρουν πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, αλλά και πώς τα έχασαν μετά.

Η Νίκη Κάρτσωνα σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι ήθελε να απολαύσει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της και δεν στερούνταν τίποτα .

«Επειδή ήθελα να απολαύσω κάθε στιγμή αυτής της εμπειρίας δεν στερήθηκα τίποτα. Έτρωγα ότι μου έκανε όρεξη, φροντίζοντας να μην το παρακάνω, ώστε να διατηρώ την υγεία και την ευεξία μου», είχε πει.
 Όσο για το πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά;

«Δεν κοιμόμουν καθόλου και ήμουν συνέχεια στο τρέξιμο. Ούτε τότε μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, ειδικά σε μια τόσο πιεστική φάση. Πρέπει να φροντίζεις να τρως απ’ όλα, με μέτρο και να μην μετατρέπεις το φαγητό σε κάτι καταπιεστικό», δήλωσε.

Η Heidi Klum πάλι που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών παραδέχθηκε ότι δεν πρόσεχε ιδιαίτερα τη διατροφή της πριν τους τοκετούς, όμως φρόντιζε πάντα να κάνει ήπια αεροβική άσκηση, όπως περπάτημα. Βέβαια φρόντιζε να περιορίζει λίγο τους υδατάνθρακες και τα… λουκάνικα από τη διατροφή της, ενώ μετά τη γέννηση των παιδιών της έκανε λίγο παραπάνω γυμναστική και κυρίως ασκήσεις ενδυνάμωσης και yoga.

Με μέτρο έτρωγε και η Μπέττυ Μαγγίρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αν και όπως λέει δεν στερήθηκε τίποτα. 

«Φρόντιζα να τρώω από όλα και ειδικά ότι ήξερα πως είναι καλό για μένα και το μωρό», είπε.

Κατά τη διάρκεια πάντως της εγκυμοσύνης της, αν και δεν έκανε πολύ γυμναστική, φρόντιζε να ενυδατώνει το δέρμα της και να αποφεύγει τον ήλιο για να προλάβει τις ραγάδες.

Η Gisele που διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της δηλώνει ότι παραμένει δραστήρια και τους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης της. Όταν ήταν έγκυος στον γιο της έκανε κουνγκ φου μέχρι και δύο εβδομάδες πριν γεννήσει και yoga. Επίσης όπως λέει πρόσεχε πάρα πολύ τη διατροφή της και δεν υπέπεσε στο κλασικό λάθος ότι μια έγκυος γυναίκα τρώει για δύο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά πάλι σε λίγες μέρες μπαίνει στον όγδοο μήνα και έχει πάρει μόλις 5,5 κιλά. 

«Δεν έχω άγχος με τα κιλά. Τρώω όπως έτρωγα συνήθως, απλά προσέχω την ποιότητα του φαγητού. Σε γενικές γραμμές δεν μου αρέσουν οι λιπαρές τροφές, τα τηγανητά και οι σάλτσες, οπότε δεν αισθάνομαι ότι στερούμαι κάτι λόγω της εγκυμοσύνης μου», είπε.

Τέλος η Alessandra Ambrosio παραμένει κορμάρα μετά από δύο γέννες παρακαλώ. Μάλιστα ελάχιστες μέρες μετά από τη γέννηση του γιου της, το σώμα της επανήλθε σαν να μην ήταν έγκυος ποτέ.

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret στη διάρκεια των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης της δεν αντιστεκόταν στους πειρασμούς, φρόντιζε όμως να κάνει τακτικά γιόγκα και να περπατά όσο περισσότερο μπορεί.



























Πηγή: Ok