Πέντε τρόποι για να αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας


Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τα μαλλιά σας είναι πολύ ταλαιπωρημένα. Ο ήλιος, η αλμύρα και η ζέστη είναι ότι χειρότερο για τα μαλλάκια σας που όσο να’ ναι μια ευαισθησία την έχουν.

Τώρα λοιπόν είναι η καλύτερη εποχή για να τα φροντίσετε. Ψάξαμε και ρωτήσαμε πώς θα αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας τώρα που τελείωσαν οι καλοκαιρινές σας διακοπές.
Οι αφέλειες πάντα ανανεώνουν το look σας
Αν θέλετε ένα πιο καθαρό και με φόρμα στυλ στα μαλλιά σας, αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμες για δραματικές αλλαγές μια πολύ καλή λύση είναι οι μακριές αφέλειες χτενισμένες στο πλάι. Δίνουν σχήμα στο πρόσωπό σας, κολακεύουν πολύ και σας κάνουν να δείχνετε περισσότερο σοφιστικέ.
Οι ατίθασε μπούκλες μπορούν να είναι… ατίθασα υπέροχες
Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για εσάς που έχετε σγουρά μαλλιά είναι πώς θα τιθασεύσετε τις μπούκλες σας. Η λύση είναι ότι δεν πρέπει να τις… ελέγξετε, αλλά να εκμεταλλευτείτε το πόσο ατίθασες είναι. Μια λύση είναι να κάνετε ανταύγειες για να δώσετε μια άλλη διάσταση στις μπούκλες σας.  Μπορείτε επίσης να τους δώσετε πιο καλό σχήμα με το ψαλίδι, το οποίο όμως θα είναι σε μεσαία θερμοκρασία, ενώ για να αποκτήσετε όγκο μπορείτε με τα δάχτυλά σας να… «ανοίξετε» τις μπούκλες σας από τη ρίζα προς τα κάτω.
Δύο προϊόντα για το styling των μαλλιών σας είναι καλύτερο από ένα
Για να είναι τα μαλλιά σας απαλά ανακατέψτε ένα σέρουμ σιλικόνης με ενυδατική κρέμα στην παλάμη σας και απλώστε το σε στεγνά μαλλιά. Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή.
Τα ρόλερ από βέλκρο δίνουν αμέσως όγκο
Αφού στεγνώσετε με το πιστολάκι τα μαλλιά σας και όσο αυτά είναι ακόμα ζεστά, τυλίξτε τα σε ρόλερ από βέλκρο. Αφήστε τα για λίγο και μετά βγάλτε τα και θαυμάστε τον όγκο που απόκτησαν τα μαλλιά σας.

Μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τρέσες
Μη σας φοβίζουν οι τρέσες. Δίνουν λίγο περισσότερο μήκος, αλλά κυρίως δίνουν όγκο στα μαλλιά σας. Και είναι πολύ εύκολες να τις βάλετε.

Πηγή: σταρ