Τι να ψωνίσεις οπωσδήποτε στις εκπτώσεις


Οι χειμερινές εκπτώσεις που τόσο περίμενες έφτασαν! Προτού ξεχυθείς στα μαγαζιά και βρεθείς με σακούλες τίγκα στα ρούχα, τα παπούτσια και ό,τι άλλο βρέθηκε μπροστά σου, η σχεδιάστρια μόδας Μαρίνα Ντουσάκη δίνει τα tips, ώστε να πάρεις αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι!
Όπως τονίζει η βραβευμένη σχεδιάστρια, βασική αρχή του shopping στις εκπτώσεις είναι να επιλέξεις χρήσιμα, με διαχρονική αξία, κομμάτια, όχι πολύ μοδάτα, ώστε να μπορείς να τα φορέσεις και του χρόνου.


Ιδού λοιπόν μερικές «έξυπνες» επιλογές:
- Ένα vintage παλτό αποτελεί must για την ντουλάπα σου και μπορείς να το βρεις μέχρι και 70% φθηνότερα!  Προτίμησε κλασικά χρώματα όπως μαύρο, γκρι, λευκό!
- Η δαντέλα έχει την τιμιτική της εδώ και χρόνια. Αγόρασε λοιπόν ένα φόρεμα από δαντέλα ή ένα top με δαντελένιες λεπτομέρειες, που θα σου χαρίσουν ρομαντικό look όποια ώρα θες!
- Ψηλοτάκουνες μπεζ pee toe γόβες πρέπει να μπουν οπωσδήποτε στις σακούλες με τα ψώνια σου! Έχουν διακριτικό χρώμα και συνδυάζονται τέλεια με μαύρο, ροζ, λευκό και γαλάζιο.
- Navy look: μια μπλούζα με ρίγες θα σε βοηθήσει να είσαι in fashion φέτος την Άνοιξη, αφού αποτελεί το νέο trend για πολλούς οίκους μόδας, όπως π.χ. ο Prada.
- Ένα ζευγάρι flat μπότες σε καφέ, ταμπά ή μαύρο, με ύψος κάτω από το γόνατο πρέπει επίσης να γίνουν δικές σου. Εξάλλου, κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα!
- Τσάντα μην ξεχάσεις! Κατά προτίμησε επέλεξε ένα... σπάνιο σχέδιο, που θα ταιριάζει με το ύφος των ρούχων σου και θα μπορείς να την κρατήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας!