Ντυθείτε όπως στη… Βραζιλία!


Σε νέα Ιταλία εξελίσσεται η Βραζιλία, η οποία εξελίσσεται σε φαινόμενο στο χώρο της μόδας. Οι προτάσεις και οι δημιουργίες των βραζιλιάνων σχεδιαστών έχουν ένα τόσο ιδιαίτερο ύφος, το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Επηρεασμένοι από το διάσημο καρναβάλι, τα έντονα χρώματα αλλά και τα ημίγυμνα σώματα, οι βραζιλιάνοι σχεδιαστές  έχουν άφθονη «τροφή» και έμπνευση για νέες δημιουργίες.


Χαρακτηριστικό είναι πως στην Εβδομάδα Μόδας του Ρίο Ντε Τζανέιρο, η μόδα ακολουθεί πλέον τη σύγχρονη πραγματικότητα, με προτάσεις σε προσιτές τιμές, και δημιουργίες εμπνευσμένες από τη φύση και τις οργανικές φόρμες.

Ποια είναι η άποψη των βραζιλιάνων σχεδιαστών για το χειμώνα; 

Καταρχάς, προτείνουν πλεκτά με έντονες αντιθέσεις χρωμάτων!

Για τις πιο τολμηρές, πλεκτά με χρώμα σε σχήμα… ολόσωμης φόρμας, είναι το απόλυτο must.

Για όσες είναι businesswomen –και όχι μόνο- το  κόκκινο δερμάτινο ταγέρ σε γραμμή κιμονό, είναι ο,τι πρέπει για να κάνουν τη διαφορά σε ένα επαγγελματικό meeting.

Πολύ στη μόδα είναι και τα jeans φορέματα, σε γραμμή σάκου και πολύ κοντά!

Για να νιώσετε πιο θηλυκές και ανοιξιάτικες στο καταχείμωνο, οι βραζιλιάνοι μόδιστροι σας λένε να τολμήσετε να φορέσετε διάφανα φορέματα με ανθισμένες επιφάνειες στα σιφόν.

Πολύ must είναι και οι ολόσωμες φόρμες γεμάτες με ινδιάνικα μοτίβα, ενώ τέλος στα φορέματα, δεν λείπει και η φουτουριστική διάθεση με έντονη χρωματική παλέτα.