Δώσε extra ζωή στο μακιγιάζ σου!

Δώσε extra ζωή στο μακιγιάζ σου!
Ξυπνάς, ντύνεσαι, τρως πρωινό και αρχίζεις να βάφεσαι για να είσαι λαμπερή και περιποιημένη στο γραφείο. Επαναλαμβάνεις το φυσικό μακιγιάζ που επιλέγεις καθημερινά και τονίζεις τα χείλη σου με ένα κραγιόν και τα μάτια σου με ένα μολύβι ή eyeliner.
Φτάνεις στη δουλειά, ξεκινάς να γράφεις στον υπολογιστή και μετά από μερικές ώρες παρατηρείς πως το make up σου έχει χαλάσει, το μολύβι στα μάτια σου έχει μουτζουρωθεί, ενώ στα χείλη σου δεν υπάρχει ούτε ίχνος από το κατακόκκινο κραγιόν που είχες φορέσει το πρωί.
Ίσως φταίει ο τρόπος που εφαρμόζεις τα προϊόντα σου ή έχεις λάθος καλλυντικά στο νεσεσέρ σου.
Μάθε, λοιπόν, όσα χρειάζεσαι για μακιγιάζ που διαρκεί όλη μέρα.
1. Σκιά ματιών
Τίποτα δεν είναι καλύτερο από μία κρεμώδη σκιά με μεγάλη διάρκεια. Αρκεί να εφαρμόσεις μία βάση, όπως για παράδειγμα ένα primer ματιών. Στη συνέχεια, στρώσε τη σκιά σου με το πινέλο.
2. Μάσκαρα
Μπορεί η αδιάβροχη μάσκαρα να σε αφήνει να κλαις και να γελάς μέχρι δακρύων χωρίς άγχος για το μακιγιάζ σου, αλλά οι make up artists των stars θεωρούν πως δεν είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για το καθημερινό μακιγιάζ σου. Ισχυρίζονται πως μία κανονική μάσκαρα που θα εφαρμόσεις σε τρεις στρώσεις, έχει μεγαλύτερη διάρκεια και δημιουργεί ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς μετά από κάθε στρώση και πριν την προηγούμενη να χτενίζεις τις βλεφαρίδες για να αφαιρείς τους κόμπους.
3. Concealer
Τα υγρά concealer έχουν την τάση να εξαφανίζονται μετά από λίγες ώρες. Επειδή όμως δεν θέλεις να κάνουν την εμφάνισή τους στα ξαφνικά, οι ανεπιθύμητοι μαύροι κύκλοι σου, προτίμησε ένα προϊόν σε στερεή μορφή ή ένα στικ μεγαλύτερης διάρκειας. Ταμπονάρισε καλά το concealer σου και στη συνέχεια, εφάρμοσε μια πούδρα με ανάλαφρη ύφη.
4. Χείλη
Εφάρμοσε το κραγιόν σου και στη συνέχεια, περίμενε περίπου 30 δευτερόλεπτα για να το ενισχύσεις με ένα ματ διάφανο lipstick. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το μολύβι χειλιών για να κάνεις το περίγραμμα και έπειτα χρησιμοποίησε ξανά το κραγιόν σου.