Κυτταρίτιδα τέλος: Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες καταπολέμησης

Το κείμενο αυτό θα ξεκινήσει με την ποίηση του Δημήτρη Σταρόβα. ''Μήνυμα στέλνω από καρδιάς στα γυναικεία πλήθη γουστάρω κυτταρίτιδα κι αυθεντικά τα στήθη''.
Μετά από την απαραίτητη αυτή στάση θα συνεχίσουμε λέγοντας πως εμείς και η κυτταρίτιδα θα μείνουμε για πάντα θανάσιμοι εχθροί.
Δεν τη θέλουμε πάνω μας και συνεχώς βρίσκεται εκεί. Τη βλέπουμε το πρωί που βγάζουμε τη μπιζάμα και πάμε να κάνουμε μπάνιο. Τη βλέπουμε το καλοκαίρι όταν μας λούζει ο ήλιος. Τη βλέπουμε όταν βάζουμε το κολάν για να πάμε στο γυμναστήριο. Τη βλέπουμε, μας βλέπει και δρόμο δεν παίρνει.
Κυτταρίτιδα μπορεί να έχουν όλες. Ψηλές, κοντές, αδύνατες, παχουλοκομψές (αρνούμαι το χοντρές), ξανθές, μελαχρινές. Μιλάμε για μία μάστιγα.
Θα βάλουμε τέλος. Θα μπουν περιορισμοί. Από τώρα κρέμες για να είμαστε τον Αύγουστο για φωτογράφιση. Βρήκαμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και σας τα προτείνουμε.

Celludestock Over Night Vichy

 
Για τις γυναίκες που τις απασχολεί η όψη του φλοιού πορτοκαλιού και του όγκου, ειδικά στις περιοχές εκείνες που είναι επίμονες στην άσκηση και τη δίαιτα. Καθαρή καφεΐνη 5%. Σύμπλεγμα Adipo-Stim: με εκχύλισμα από άγριο τζίντζερ (για να διεγείρει τη σύνθεση της αδιπονεκτίνης, συμβάλλοντας έτσι στη σύσφιξη της επιδερμίδας) +Διοσκουρέα (για να περιορίσει την αποθήκευση του νέου λίπους) + Εσκίνη (εκχύλισμα ινδικού κάστανου)(τονωτική δράση και μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού). Μη λιπαρή υφή ζελ που μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα, εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και γλυκερίνη, προσφέρει θρέψη, άνεση και διευκολύνει το μασάζ. Χωρίς Paraben. Υποαλλεργικό. Με ιαματικό νερό της Vichy. Δερματολογικά ελεγμένο.

Rose Pepper Apivita

 
Η κρέμα σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης σώματος Rose Pepper της Apivita είναι ιδανική για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Περιέχει συσφικτικά και ενυδατικά συστατικά όπως έγχυμα αγγινάρας για αποσυμφόρηση, πράσινο καφέ, κισσό και σεντέλα για μείωση πόντων και τοπικού πάχους, ενυδατικό σύμπλεγμα με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι, έλαιο αμυγδάλου, προβιταμίνη Β5, μενθόλη, αλλαντοϊνη, αλλά και αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, αγριοκυπάρισσου και μαύρου πιπεριού Καταπολεμά το τοπικό πάχος σε γοφούς, μηρούς και μέση, και τη κυτταρίτιδα, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο, δροσερό και ελαφρά αρωματισμένο. Το νερό του προϊόντος έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από τσάι του βουνού. Δερματολογικά ελεγμένο.

Reform Abdomen Frezyderm

 
Συσφικτική κρέμα για τη φροντίδα του δέρματος μετά τον τοκετό ή κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Η εξειδικευμένη σύνθεσή της μιμείται τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών και έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διείσδυση σε βάθος των ενεργών της συστατικών. Είναι εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα τα οποία είναι τιτλοποιημένα και πιστοποιημένα. Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος σε κοιλιά, γλουτούς και μπράτσα, συσφίγγει και αναδομεί την επιδερμίδα, επανορθώνει και σμιλεύει τη σιλουέτα.

Body Slim Triple Action Lierac

 
Φροντίδα αδυνατίσματος τριπλής δράσης – κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού, κατά της χαλάρωσης, κατά της κατακράτησης υγρών. Ο λειαντικός αυτός ορός είναι ενισχυμένος με το κατοχυρωμένο σύμπλοκο WTB που μετατρέπει τα κύτταρα που ''αποθηκεύουν'' λίπος σε κύτταρα που ''διαλύουν'' το λίπος, με 10% ενεργή καφεΐνη και με εκχύλισμα σαμπούκου. Η αποτελεσματικότητα μετριέται από τις πρώτες 14 ημέρες.

Somatoline Cosmetic

 
Somatoline Cosmetic Αγωγή κατά της Κυτταρίτιδας. Καταπολεμά τα σημάδια της Κυτταρίτιδας έως 33% σε 4 εβδομάδες και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους*. Το Somatoline Cosmetic Αγωγή κατά της Kυτταρίτιδας είναι μια καλλυντική κρέμα ειδικά μελετημένη να καταπολεμά τα σημάδια της κυτταρίτιδας, ιδίως στις περιοχές όπου αυτά εμφανίζονται επίμονα. Περιέχει το αποκλειστικό σύμπλεγμα BioActive-complex™, πλούσιο σε ενεργά καλλυντικά συστατικά όπως η καφεϊνη, η καρνιτίνη, το εκχύλισμα Quinoa, η εσκίνη και η λεκιθίνη, το οποίο έχει τριπλή δράση.

Size One Power Health

 
Η κρέμα Size One Celluless είναι ειδικά μελετημένη για τις περιοχές που παρουσιάζουν τη χαρακτηριστική όψη ''φλοιού πορτοκαλιού'' και σχεδιασμένη έτσι ώστε να μειώνει και να προλαμβάνει τους παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την εμφάνισή της. Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό τεσσάρων φυτών της σύνθεσής της, έχει πολλαπλή ενεργή δράση, κλινικά αποδεδειγμένη και στoχευμένη σε 4 επίπεδα.

Cellu Slim Ventre Elancyl

 
Η χρονοπρογραμματισμένη σύνθεση, του συμπυκνωμένου ορού για την περιοχή της κοιλιάς εξασφαλίζει με μία μόνο εφαρμογή το πρωί, τη στοχευμένη και συνεχή διάχυση των δραστικών συστατικών, την πιο κατάλληλη στιγμή της ημέρας. Η σύνθεση σε μορφή ζελ - κρέμας ενυδατώνει και είναι κατάλληλη για το μασάζ στην περιοχή της κοιλιάς για ένα σφικτό, τονωμένο και ελαστικό δέρμα. Με το συμπυκνωμένο ορό λιποδιάλυσης για την περιοχή της κοιλιάς η μέση σας λεπταίνει και αναδιαμορφώνεται ορατά και η κοιλιά σας γίνεται γρήγορα πιο επίπεδη και σφικτή. Το δέρμα σας είναι τονωμένο, πιο ελαστικό και πιο ενυδατωμένο.Καινοτομία Elancyl με Κεκρόπια και Καφεΐνη.Ένας πρωτότυπος συνδυασμός συστατικών,ικανών να δρούν στους μηχανισμούς αποδέσμευσης του λίπους μειώνοντας ορατά την όψη της κυτταρίτιδας.

Royal Jelly Dr.Organic

 
Μια πλούσια κρέμα για καθημερινή εφαρμογή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, των ατελειών του δέρματος και της όψης φλοιού πορτοκαλιού καθώς η σύνθεσή της βελτιώνει τη κυκλοφορία, αυξάνει τη θρέψη και την παροχή οξυγόνου στους ιστούς. Ταυτόχρονα αποτοξινώνει το συνδετικό ιστό και βελτιώνει τη λεμφική παροχέτευση αποκαθιστώντας φυσικά τη λιπολυτική ικανότητα των λιποκυττάρων, βοηθώντας στην απομάκρυνση των αντιαισθητικών καμπυλών, λειαίνοντας τη σιλουέτα και συμβάλλοντας στη μείωση του επιπρόσθετου όγκου των γλουτών και των μηρών.