Τέλος στον πόνο της πλάτης με φυσικό τρόπο!

1. Για τις πρώτες 48 ώρες 
Αφού αρχίσει ο πόνος, βάλε πάγο πάνω στο σημείο του πόνου. Κάνε το πολλές φορές καθημερινά για 20 λεπτά. Έτσι, κλείνουν τα τριχοειδή αγγεία και μειώνεται η ροή του αίματος σε εκείνη την περιοχή, το οποίο βοηθά στην καταπράυνση του οιδήματος.

2. Μετά τις 48 ώρες
Βάλε ένα ζεστό πανί για 20 λεπτά πάνω στο σημείο του πόνου και επανέλαβε αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Η ζέστη θα χαλαρώσει τους μύες, θα αυξήσει την κυκλοφορία και θα φέρει έξτρα οξυγόνο στην περιοχή, επιταχύνοντας την ίαση.

3. Εκμεταλλεύσου την «ευκαιρία» για ένα εβδομαδιαίο μασάζ
Μελέτη έδειξε πως άνθρωποι που το έκαναν αυτό πονούσαν λιγότερο μετά από 10 εβδομάδες, σε σχέση με άλλους που δεν το έκαναν.

4. Κοιμήσου προσεκτικά
Τοποθέτησε ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα σου αν κοιμάσαι ανάσκελα, ή ανάμεσα στα γόνατα σου αν κοιμάσαι στο πλάι. Ο πρώτος τρόπος διατηρεί τη σπονδυλική στήλη σου φυσικά καμπυλόγραμμη, ενώ ο δεύτερος απελευθερώνει την πίεση από την οσφυική χώρα.

5. Οδήγησε διαφορετικά
Δηλαδή, σηκώνοντας τον καθρέφτη σου λίγο παραπάνω για να σε ενθαρρύνει να στέκεσαι ευθεία και τοποθετώντας ένα μικρό μαξιλάρι χαμηλά στην πλάτη σου, για περισσότερη υποστήριξη.

Plus:

Η σειρά προϊόντων Pharmasept Aid προσφέρουν την ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειάζεσαι.
Είναι ιδανικά για αθλητές μετά την προπόνηση αφού είναι κατάλληλα για συχνές επαλείψεις, καθώς συμβάλλουν στη φροντίδα και τόνωση των καταπονημένων σημείων του σώματός (μέση, πλάτη, αυχένας, μύες κ.ο.κ.).

Cryotherapy Freezing Power Gel, Thermorelief Heat Power Gel και Relief Massage Oil από τη σειρά Pharmasept Aid.

Όλα τα προϊόντα της σειράς περιέχουν επιλεγμένα φυσικά αναλγητικά βότανα και εξειδικευμένα αιθέρια έλαια, συστατικά ανώτερης ποιότητας, απόλυτα ανεκτά, ασφαλή και ευεργετικά για το δέρμα, ενώ κοινός παρονομαστής τους είναι το  Αρπαγόφυτο (Devil’s Claw), είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βότανα που υπάρχουν στον κόσμο, αφού έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που συγκρίνονται με τις αντίστοιχες της κορτιζόνης και μάλιστα χωρίς παρενέργειες.

Όλα τα προϊόντα της Pharmasept είναι δερματολογικά ελεγμένα και απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα, χρωστικές, σαπούνι και parabens, ενώ είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα φαρμακεία.