Το ιδανικό μανικιούρ για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

Αρχικά, να τονίσω πως το κόκκινο χρώμα, όπως κάθε χρόνο έχει την τιμητική του, έτσι και φέτος δεν έλειψε από τις πασαρέλες και διάφοροι οίκοι το προτίμησαν, όπως ZimmermanZana BayneKenneth ColeYigal Azrouel.

RedNails.jpg

Red Nails 1.jpg

Yigal Azrouel.jpg

Σίγουρα, οι αποχρώσεις του διαχρονικού κόκκινου θα είναι πάντα πρώτες στις προτιμήσεις των περισσότερων γυναικών. Άλλωστε, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιο άλλο χρώμα που να είναι τόσο πολυφορεμένο, αλλά ταυτόχρονα να παραμένει τόσο θηλυκό και σέξι στο μυαλό των γυναικών αλλά και ...των αντρών. 

Φέτος, είδαμε μια ιδιαίτερη προτίμηση στις αποχρώσεις του μπορντό και του βουργουνδί. Και μάλιστα, παρουσιάστηκαν μ' ένα τελείως διαφορετικό τρόπο απ' ότι θα περιμέναμε. Σαφώς, και το κόκκινο από μόνο του αποτελεί ένα ιδανικό χρώμα για μανικιούρ. Όμως, οι οίκοι Wes Gordon και Rebecca Minkoffθέλησαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα, ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο, μέσα από το γνωστό σε όλες, γαλλικό μανικιούρ. Όπως καταλάβατε, το γαλλικό αλλάζει χρώμα! Ο οίκος Wes Gordon προτίμησε να συνδυάσει δύο διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου, ενώ ο οίκος Rebecca Minkoff αποφάσισε να παίξει και μ' ένα αλλό αγαπημένο χειμωνιάτικο χρώμα του γυναικείου πληθυσμού, το μαύρο.

Wes Gordon.jpg

Rebecca-Minkoff.jpg

Δεν ξέρω αν θα τολμήσετε ένα τέτοιο γαλλικό, το αποτέλεσμα πάντως είναι σίγουρα ενδιαφέρον!

Όμως, επειδή σε καμία δεν πάει η καρδιά να αρχίσει να τα βάφει από τώρα ...σκούρα, εκτός από τις αποχρώσεις του κόκκινου, τα nude χρώματα συνεχίζουν κι αυτή τη σεζόν να επικρατούν στις τάσεις. Οι οίκοι Helmut LangNarsico RodriguezCarolina HerreraDiane von FurstenbergOscar de la Renta καιKate Spade επένδυσαν στα nude χρώματα για το μανικιούρ των μοντέλων που θα παρουσίαζαν τις νέες τους κολεξιόν.

Nude 1.jpg

Nude 2.jpg

Αν ακόμα δεν έχεις βρει ποιο είναι το κατάλληλο nude χρώμα για τα νύχια σου, τότε μπορείς να διάβάσεις αυτό: H «γυμνή» αλήθεια για τα nude… νύχια!

Βέβαια, θεωρώ πως ο οίκος Anthony Vaccarello έδωσε την καλύτερη πρόταση για μανικιούρ, ώστε να γίνει σωστά και «μαλακά» η μετάβαση από το καλοκαιρινό κλίμα στο φθινοπωρινό. Γαλλικό μανικιούρ με nude χρώμα για βάση και κόκκινη απόχρωση στις άκρες των νυχιών!

Estee-Lauder-Anthony-Vaccarello-.jpg

Μάλιστα, λένε πώς το nude χρώμα προσδίδει μια αύρα δυναμικότητας. Επομένως, τι καλύτερο από το να συνδυαστεί με το απόλυτα θηλυκό κόκκινο χρώμα;

Ορίστε και η εκδοχή των Velvet Hair & Nails στα δικά μου νύχια!

10706383_10152457132009531_1746505563_n.jpg