Τι πιστεύουν οι άντρες για τις γυναίκες

Υπάρχουν 5 μύθοι που οι άντρες πιστεύουν ακόμα για εμάς. 
  1. Οι γυναίκες εκτός από την εμφάνιση σε έναν άνδρα κοιτούν την οικονομική του κατάσταση. Δεν αντιλέγουμε πώς συμβαίνει αλλά δεν είναι κανόνας. Οι εξαιρέσεις σε συνδυασμό με τις κοινωνικές νόρμες που θέλουν τον άντρα στυλοβάτη και κουβαλητή, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό μύθο. Τώρα, με την οικονομική κρίση είναι η ευκαιρία να απομυθοποιηθεί και να δικαιωθούμε. Αυτό ίσως είναι το καλό της κρίσης.
  2. Οι γυναίκες είναι ζηλιάρες. Ναι είναι, αλλά όχι πιο ζηλιάρες από τους άντρες. Όταν είναι κάποιος ερωτευμένος είναι απολύτως λογικό να ζηλέψει και να ανησυχήσει. Αυτή είναι η μία αλήθεια. Η άλλη είναι πως και εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές ωραίες γυναίκες εκεί έξω. Και ναι το ωραίο πρέπει να θαυμάζετε. Τώρα, όταν είμαστε με τον καλό μας και τύχει να βρεθούμε σ΄ένα χώρο που υπάρχει έστω μία ωραία γυναίκα, το να περάσει όλη την ώρα με το βλέμμα του στραμμένο πάνω της, δεν είναι καθόλου σωστό. Μας θίγει. Λογικό λοιπόν να μεταμορφωνόμαστε στο πράσινο τέρας της ζήλιας. Αλλά, εμείς οι «ζηλιάρες» θα θέλαμε να κάνουμε την εξής ερώτηση «Πώς θα σας φαινόταν αν βρισκόμασταν στην ίδια θέση, μόνο που για την ωραία κοπέλα, υπήρχε ένας γοητευτικός άντρας στη θέση της, τί θα άλλαζε τότε;»
  3. Οι γυναίκες λένε ψέμματα για τον αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων. Ναι, ίσως είναι ο μόνος μύθος που κρύβει αλήθεια. Αλλά, αυτό προέκυψε επειδή όσες γυναίκες τόλμησαν να πουν τον πραγματικό αριθμό κατηγορήθηκαν. Εννοείται πως χρησιμοποιήθηκε η λέξη ταμπού για να τις χαρακτηρίσει. Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να έχει όσους ερωτικούς συντρόφους θέλει και να έχει τον έλεγχο της ζωής της. Στιγματίζεται. Μήπως όλο αυτό είναι παράλογο;
  4. Oι γυναίκες έλκονται απ' τους λάθος άντρες. Τώρα, για την περίπτωση αυτή τι να σας πούμε. Ή υπάρχει περίσσευμα εκεί έξω από λάθος άντρες ή εμείς έχουμε κάποιο πρόβλημα. Μάλλον, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Υπάρχει μία κατηγορία γυναικών που νομίζει πως θα σώσει την ανθρωπότητα. Εντοπίζει τους λάθος άντρες, τους ερωτεύεται και κάνει αυτοσκοπό της ζωής τους να τους αλλάξει. Αυτό είναι μύθος. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει έτσι.
  5. Οι γυναίκες δεν απιστούν. Κι όμως, μπορούν και το κάνουν και με μεγάλη ευκολία μάλιστα. Απλά, οι γυναίκες μπαίνουν πιο δύσκολα στη διαδικασία αυτή.