Κάνε το σωστό μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου

Είτε είσαι μελαχρινή, είτε ξανθιά, είτε κοκκινομάλλα το σίγουρο είναι ότι θες να φαίνεσαι φρέσκια, λαμπερή και περιποιημένη με το μακιγιάζ σου. Ψάξαμε και σου προτείνουμε το κατάλληλο μακιγιάζ, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου.

Μελαχρινή
Με τα σκούρα μαλλιά ταιριάζει πολύ ένα φωτεινό μακιγιάζ για να φαίνεστε φρέσκια και όμορφη. Διαλέξτε ένα πορτοκαλί χρώμα για τα χείλη σας που είναι απροσδόκητο και αναδεικνύει το χρώμα των μαλλιών σας. Μην παραμελείτε τα φρύδια σας και φροντίστε να έχουν όμορφο σχήμα και σε αναλογία με το υπόλοιπο πρόσωπό σας. Βάλτε περίγραμμα στα χείλη σας για να μείνει το κραγιόν σας για ώρες και προτιμήστε μια λαμπερή και έντονη απόχρωση. Για τα μάτια σας προτιμήστε ιριδίζουσες σκιές σε καφέ αποχρώσεις.

Ξανθιά
Είναι εύκολο να το παρακάνετε με το μακιγιάζ σας όταν είστε ξανθιά, όμως καλό είναι να αντικαθιστάτε το ρουζ με τερακότα για να μην φαίνεται το πρόσωπό σας χλωμό. Δώστε ένταση στα μάτια σας με σκούρες σκιές σε ουδέτερες αποχρώσεις και eyeliners. Επιλέξτε ένα πιο ανοιχτό κραγιόν, σχεδόν nude και βάλτε στα μαγουλά σας λίγη τερακότα για να δείξετε ότι το καλοκαίρι δεν σας εγκατέλειψε ποτέ. Μην ξεχνάτε τη μαύρη μάσκαρα, ταιριάζει τέλεια με τα ξανθά σας μαλλιά.


Κοκκινομάλλες
Επιλέξτε ένα σκούρο μωβ μολύβι για τα μάτια σας και συνδυάστε το με καφέ σκιά που θα τονίσει περισσότερο το βλέμμα σας. Προτιμήστε ένα nude κραγιόν, όμως να κάνετε πάντα περίγραμμα στα χείλη σας. Στις κοκκινομάλλες πάνε πολύ οι σκιές που είναι πιο ουδέτερες και αν ιριδίζουσες ακόμα καλύτερα.

Καστανές
Εσείς οι καστανές μην βάζετε βαρύ foundation στο πρόσωπό σας και αναδείξτε το φυσικό σας χρώμα με ενυδατική κρέμα που περιέχει λάμψη ή ένα facial primer. Το smokey eye είναι το ιδανικό μακιγιάζ για εσάς, ενώ για τα χείλη σας προτιμήστε ένα κραγιόν σε απόχρωση σκούρου ρουμπινιού.

Πηγή: σταρ