Τρεις απροσδόκητες τάσεις του φετινού μακιγιάζ που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες


Μπορεί φέτος το φθινόπωρο να νομίζατε ότι στις τάσεις του μακιγιάζ επιστρέφουν τα σκούρα χρώματα σε σκιές και κραγιόν, αλλά σας περιμένει μεγάλη έκπληξη. Κι αυτό γιατί φέτος το φθινόπωρο, τρεις… «ανοιξιάτικες» τάσεις θα κάνουν θραύση!
1. Μανταρινί χείλη
Ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν μπορεί να μοιάζει πολύ επίσημο, αλλά τα κόκκινα που πορτοκαλίζουν είναι πιο παιχνιδιάρικα. Αν προτιμήσετε ένα μανταρινί κραγιόν αφήστε το υπόλοιπο πρόσωπό σας χωρίς μακιγιάζ, παρά μόνο τη μάσκαρά σας, ένα concealer και το μολύβι των φρυδιών. 
Χρήσιμες συμβουλές:
-Αν έχετε ζεστό, χρυσαφένιο δέρμα οποιοδήποτε πορτοκαλί κραγιόν θα είναι υπέροχο πάνω σας. Σε ποιο χλωμές επιδερμίδες, προτιμήστε ένα gloss σε κοκκινοπορτοκαλί απόχρωση.
- Τα χείλη σας θα δείχνουν πιο ζουμερά όταν ξεκινάτε να βάζετε το κραγιόν σας από τη μέση του στόματος και απλώστε το με το δάχτυλό σας. Με ένα χαρτομάντιλο σκουπίστε το χρώμα που περισσεύει.

2. Smokey eye με μωβ σκιά
Το smokey eye δεν πρέπει απαραίτητα να είναι μαύρο ή γκρι. Οι μωβ ή μπλε σκιές μπορούν να έχουν επίσης ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και ίσως πιο ενδιαφέρον. Βάλτε μωβ μολύβι στις ρίζες των βλεφαρίδων σας και μετά απλώστε ένα πιο σκούρο μωβ πάνω από αυτό. Για πιο επίσημη εμφάνιση απλώστε στο κέντρο του ματιού μια μεταλλική σκιά για να δώσει λάμψη.
Χρήσιμες συμβουλές
- Για να φαίνονται τα μάτια σας μεγάλα δεν θα πρέπει το μακιγιάζ σας να έχει έντονες γραμμές. Απλώστε τη σκιά σας κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων σας και μετά σβήστε τις άκρες. Στο τέλος περάστε μια καθαρή σκιά για να καλύψει οποιαδήποτε γραμμή.
- Αφήστε το conealer για το τέλος. Αν το χρησιμοποιήσετε πριν θα πρέπει να το ξαναβάλετε μετά τη σκιά στα μάτια. Επίσης όταν έχετε τονίσει τα μάτια σας, ίσως δείτε ότι δεν χρειάζεται και τόσο πολύ concealer, οπότε να βάλετε λιγότερο.
- Μη βάλετε ρουζ. Τα ροζ μάγουλα φαίνονται παράταιρα με ένα smokey μακιγιάζ. Καλύτερα να βάλετε τερακότα, δύο τόνους πιο σκούρα από την απόχρωση του δέρματός σας, ξεκινώντας από τα μήλα και προς τα πάνω.

3. Ζωηρά ροζ μάγουλα
Στο μακιγιάζ συχνά το χρώμα στα μάγουλα παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά μετά το καλοκαίρι. Φέτος όμως θα πρωταγωνιστεί, αφού κυριαρχούν έντονες ροζ αποχρώσεις σε όλους τους τόνους.
Χρήσιμες συμβουλές
- Φροντίστε να έχετε ενυδατώσει καλά το πρόσωπό σας και βάλτε ένα foundation για να καλύψετε τις ατέλειες. Βάλτε το ρουζ σας και με ένα χαρτομάντιλο σβήστε το για να μην είναι και πάρα πολύ έντονο.
- Αν το πρόσωπό σας είναι λιπαρό καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ρουζ σε μορφή πούδρας. Για πιο μαλακό αποτέλεσμα απλώστε το με ένα μεγάλο, φουντωτό πινέλο. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό χρησιμοποιείστε ένα ρουζ σε μορφή κρέμας, αλλά φροντίστε πριν αν έχετε κάνει pealing.
- Βάλτε το ρουζ σας κάνοντας κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από τα μήλα και προς τα πάνω για να φαίνεστε φρέσκια και λαμπερή.
- Διαλέξτε ένα κραγιόν δύο τόνους πιο σκούρο από την φυσική απόχρωση των χειλιών σας και θα έχετε ένα πιο φυσικό look.



Πηγή: σταρ