Μάθε τα μυστικά των stars του Hollywood για τα σμιλεμένα και αξιοζήλευτα κορμιά τους;

Ζηλεύετε τα κορμιά που βλέπετε στις φωτογραφίες των περιοδικών και τις Χολυγουντιανές ταινίες;
Αναρωτιέστε τι κάνουν και διατηρούνται οι celebrities του εξωτερικού;
Πάντως όχι κάτι σπουδαίο που δεν μπορείτε να κάνετε κι εσείς.. Aκολουθούν κάποια απλά και εύκολα σχετικά βήματα προκειμένου να έχουν αξιοζήλευτο σώμα.

Jennifer Lopez
Η σεξοβόμβα τραγουδίστρια τρώει αρκετή σοκολάτα γιατί της αρέσει τρομερά. Βέβαια φανταζόμαστε πως το τελευταίο διάστημα την έχει κόψει λόγω του έρωτα με τον 23χρονο Casper Smart. Μην ξεχνάτε  πως η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του σεξ!
Τι τρώει όμως;
Πορτοκάλια για πρωινό , τυρί κότατζ για μεσημεριανό, φρούτα της επιλογής της με ξηρούς καρπούς για απογευματινό και για βραδινό κοτόπουλο με λαχανικά ή ψάρι.
Πριν κοιμηθεί τρώει μαύρη σοκολάτα! Το ερώτημα είναι μαζί με τον Capser Smart ;;

Jennifer Aniston
Η πρώην σύζυγος του Brad Pitt επιλέγει να :
Κοιμάται 8 ώρες καθημερινά
Πίνει πολύ νερό
Γυμνάζεται 1-2 ώρες
Τρώει γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνες και μπάρες δημητριακών στις μεγάλες λιγούρες!
Τρώει σαλάτες, τις οποίες αγαπά σκέτες και όχι με σος!!

Angelina jolie
Το μενού της περιλαμβάνει τα εξής; για πρωινο φρουτοσαλάτα με βιολογικά φρούτα, για μεσημεριανό ψάρι σχάρας με μπρόκολο και για βραδινό τρώει κοτόπουλο ή ψάρι στη σχάρα με λαχανικά στον ατμό.

Scarlett Johansson
Η Scarlett έχει από τα πιο ωραία  μεσογειακά, καμπυλωτά  σώματα του Hollywood! Της αρέσει πολύ το φαγητό και το τυρί ,αλλά προσπαθεί να γυμνάζεται συχνά για να καίει το λίπος.
Στο μενού της υπάρχει καθημερινά η σαλάτα και τα βιολογικά προϊόντα. Το αγαπημένο της και πιο χορταστικό γεύμα είναι το κοτόπουλο με σαλάτα και dressing. Από γλυκά λατρεύει τη σοκολάτα και ότι σχετίζεται με αυτήν. Κάνει καθημερινά τζόκινγκ τουλάχιστον μια ώρα και ασκήσεις γυμναστικής.