Οι άνδρες προτιμούν τις… χαζές

Για εφήμερη σχέση οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες με IQ… ραδικιού, ενώ θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας με μια… έξυπνη.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας, οι άνδρες ψάχνουν για γυναίκες πιο «εύκολες», βασιζόμενοι στην εξωτερική τους εμφάνιση ή τις συνθήκες γνωριμίας.
Όμως, πώς έφτασαν οι επιστήμονες σε αυτό το συμπέρασμα; Έδειξαν σε εθελοντές διάφορες φωτογραφίες γυναικών και οι περισσότεροι  επέλεξαν για μια σύντομη ερωτική περιπέτεια εκείνες τις γυναίκες που φορούσαν πιο αποκαλυπτικά ρούχα, ή είχαν μία πιο «πονηρή» εμφάνιση.
Ωστόσο, τις  γυναίκες που φαίνονταν πιο δυναμικές, σοβαρές και έξυπνες τις επέλεγαν για μία πιο μόνιμη σχέση η οποία θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και στο γάμο.

Μετά από αυτή την έρευνα, οι ίδιοι επιστήμονες πραγματοποίησαν και μια δεύτερη σε συνέχεια της πρώτης, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι άνδρες επιλέγουν τις πιο… αδύναμες γυναίκες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι άνδρες που προχωρούν σε μια εφήμερη σχέση με μια «χαζή» γυναίκα είναι εκείνοι που έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση, έλλειψη προσωπικότητας, αλλά και μειονεκτήματα στην προσωπικότητά τους.

Τελικά για όλα υπάρχει μια εξήγηση!

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος