Διάλεξε τη σωστή κρέμα ματιών για την ηλικία σου

Ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, χαλάρωση. Μην κλείνεις τα μάτια σου γιατί υπάρχει ελπίδα: μία κρέμα και για σένα!

Το δέρμα γύρω από τα μάτια μας είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο με λίγους σμηγματογόνους αδένες, άρα, υπάρχει λιγότερη φυσική λίπανση. Οι λεπτές γραμμές, το πρήξιμο, οι μαύροι κύκλοι και η απώλεια ελαστικότητας είναι τα πιο συνηθισμένα σημάδια της ζημιάς που προκαλούν ο ήλιος, ο κακός τρόπος ζωής και η ηλικία. Επειδή τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από το βλέμμα σου, βρες ποια κρέμα σου ταιριάζει ανάλογα την ηλικία και τις ανάγκες σου.

Είσαι 20 something;
Μπορεί να νομίζεις ότι είναι νωρίς, ωστόσο μάθε ότι είσαι στην κατάλληλη ηλικία για να αρχίσεις έγκαιρα την προληπτική αντιρυτιδική φροντίδων των ματιών σου. Ψάξε για ενυδατικές κρέμες ματιών, με επιπλέον τονωτική και αποσυμφορητική δράση για τη μείωση των μαύρων κύκλων.

Τι γίνεται μετά τα 30;
Μετά τα 30 είναι γεγονός ότι οι ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια αλλά και οι μαύροι κύκλοι αρχίζουν να κάνουν πιο τακτική την παρουσία τους, κυρίως στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, έπειτα από λίγες ώρες ύπνου ή ύστερα από αρκετή παραμονή στον υπολογιστή. Εκτός από την καθημερινή χρήση της ενυδατικής σου κρέμας, αναζήτησε προϊόντα σε roll-on που κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν πιο ξεκούραστα και με περισσότερη ζωντάνια μέσα σε λίγα λεπτά.

Από 40 κύματα
Οι ρυτίδες που οφείλονται στη μείωση της σφριγηλότητας τόσο στην εξωτερική γωνία των ματιών όσο και στα πάνω και κάτω βλέφαρα μπορούν να ελαττωθούν με ειδικές αντιγηραντικές φόρμουλες που επαναφέρουν την ελαστικότητα και σβήνουν τις ατέλειες.

Και μετά τα -ήντα;
50+ Εάν το βλέμμα σου δείχνει πιο βαρύ και κουρασμένο και οι σακούλες εμφανίζονται πιο τακτικά από ποτέ, αντικατάστησε τη μέχρι πρότινος αντιρυτιδική κρέμα ματιών σου με κάποια που θα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη χαλάρωση και την ενίσχυση της κυκλοφορίας της περιοχής.

60+ Ο χρόνος, ο ήλιος και οι ορμονικές αλλαγές εξασθενίζουν την περιοχή των ματιών κάνοντας την περιοχή ακόμη πιο λεπτή και πιο επιρρεπή στους ερεθισμούς. Αναζήτησε κρέμες που βοηθούν στη λείανση των ρυτίδων, εξασφαλίζουν τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας και μειώνουν το μήκος και το βάθος των ρυτίδων.


Πηγή: shape